Jermaine Jackson is blut

Jermaine Jackson heeft geen cent meer te makken en kan de alimentatie voor zijn kinderen daarom niet meer betalen. Dat heeft de broer van Michael Jackson aan de rechter in Los Angeles kenbaar gemaakt. Jermaine wil daarom de alimentatie van drieduizend dollar per maand terugbrengen naar 215 dollar.

Jermaine Jackson was dertien jaar lang getrouwd met Alejandra Genevieve Oaziazia. Ze kregen twee zoons, Jaafar (14) en Jermajesty (9). In 2008 werd hun scheiding officieel. Sindsdien betaalt Jermaine maandelijks drieduizend dollar (2200 euro) alimentatie, weet de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

De zangcarrière van Jermaine zou in het slop zitten. De zanger verdient naar eigen zeggen nog maar 1100 dollar per maand. Hij zou twee jaar lang hebben geleefd van de 450.000 dollar (330.000 euro) die hij kreeg voor zijn deelname aan de Britse Big Brother voor beroemdheden.

Volgens Jermaine verdient zijn ex-vrouw een stuk meer dan hij. Bovendien krijgen zij en haar kinderen onderdak in het huis van Jermaines moeder Katherine. Wanneer de rechter zich over de zaak buigt is niet bekend.

'Don't Stop 'Til You Get Enough' (foto: Novum)