Borsten te dik voor cabrio

Een 37-jarige vrouw uit Wales is onlangs enorm afgevallen. Dankzij haar enorme boezem paste Rebecca Kelly uit Neath niet in haar pas aangeschafte cabrio.

De vrouw ging lange tijd door het leven met een gigantische FF-cup met helaas een dito postuur. Toch weerhield dit haar er niet van een piepklein cabriootje te kopen, een knalrode Daihatsu Copen. "Het was de eerste weken wel flink proppen, maar ik paste erin", geeft de vrouw toe. "Op een dag wilde ik echter de gordel omdoen, maar ik kreeg hem niet meer om mijn borst." Hierop ging de dikkerd naar de plaatselijk Halfords voor een verlengstukje van haar gordel, maar hier werd haar verteld dat dit verboden is.

"Ik denk dat ik te gek was op eten", vertelt de vrouw die destijds bijna 130 kilo woog en een borstomvang van 125 centimeter had. "Ik hield van het leven: beetje rondrijden met de auto en een doos Celebrations leegeten tijdens mijn favoriete soap."

"Ik was niet ontevreden met mijzelf, maar toen het stuur van mijn auto zich in mijn vet begroef, besloot ik er iets aan te doen. Ik had jaren voor die cabrio gespaard, geen denken aan dat ik hem zou verkopen." Rebecca besloot resoluut te stoppen met zich volproppen en meldde zich aan voor de sportschool. En met succes.

De Welshe weegt nu nog maar zeventig kilo en haar borstomvang is gereduceerd tot een D-cup. "Ik voel mij als herboren nu ik bijna de helft ben afgevallen. Ik kan nu winkelen in kledingwinkels waar ik nooit eerder ben geweest. Maar het mooiste is natuurlijk dat ik gewoon weer in mijn autootje kan rijden zonder dat ik klem zit."