Leraar bewaart slipje leerlinge na seks

In Australië dient momenteel de rechtszaak tegen een 61-jarige leraar die enkele trofeeën had bewaard na seks te hebben gehad met een destijds zestienjarige leerlinge. Zo had Bror Torbjorn Palmen van de Walford Anglican School for Girls in Adelaide onder andere een onderbroekje en een haarlok van het meisje bewaard.

Volgens de aanklager heeft de leraar wetenschappen in 2002 en 2003 diverse malen seks gehad met het meisje dat destijds zestien en zeventien jaar oud was. Palmen, destijds 52 en 53 jaar, wist het meisje over te halen orale seks met hem te hebben op school en bij haar thuis. Hoewel communicatie verliep via MSN en e-mail, ontkent de leraar alle aantijgingen.

Eenmaal had het tweetal zelfs gemeenschap in het bed van het meisje, toen haar ouders niet thuis waren, zo beweert aanklager Phil Crowe. "Een aantal dagen later vroeg hij haar op school of zij er spijt van had", aldus Crowe. "Wel kreeg het meisje later een receptje mee van de dokter tegen herpes, maar ze wilde niet zeggen van wie zij deze soa had gekregen."

Toen de leraar en zijn pupil weer eens het bed hadden gedeeld, vroeg Palmen aan het meisje of hij haar opvallende, rood met roze onderbroekje mocht houden als aandenken aan de seks. "Bij een huiszoeking in 2008 trof de politie het slipje in zijn huis aan, samen met een haarlok, twee van haar dagboeken, foto's van haar met haar familie en haar telefoonnummer."

De rechter heeft nog geen uitspraak gedaan in de geruchtmakende zaak. Ook is het nog niet bekend hoe lang de leraar zal moeten zitten.