'Wayne Rooney ging naar de hoeren'

De Britse voetballer Wayne Rooney zou zijn 21-jarige vriendin Coleen hebben bedrogen. Tijdens haar zwangerschap zou hij het hebben aangelegd met de 21-jarige prostituee Jenny Thompson die haar verhaal uit de doeken heeft gedaan in de krant 'News of the World'.

Thompson is een goed verdienende hoer die zo'n 1.400 euro per nacht beurt. Thompson: "Wayne achtervolgde me met seksberichtjes en betaalde gewoon cash. Hij leek er zich niets van aan te trekken dat hij Coleen aan het bedriegen was. We ontmoetten elkaar in een casino. Hij vroeg me mee naar het toilet om te gaan roken. We wisselden telefoonnummers uit en kusten even. Later die nacht stuurde hij een sms om af te spreken. Ik zei dat het hem geld zou kosten. Dat was geen probleem. Hij vroeg mijn vriendin ook mee. Hij zei dat hij nog nooit een trio had gehad. Hij was verlegen en onhandig. Wij moesten al het werk doen."

De 24-jarige stervoetballer kwam al eerder in opspraak. Zes jaar geleden bekende hij het bed te hebben gedeeld met een 48-jarige prostituee. Daar kwam toen veel kritiek op.