Justin Bieber neemt keihard wraak via Twitter

Tienerster Justin Bieber, die vooralsnog een rimpelloos imago had, heeft via Twitter keihard wraak genomen op een jonge vijand. Afgelopen zaterdagavond twitterde Bieber het volgende, waarna 4,5 miljoen volgers de tweet zagen: "Everyone call me [nummer weggehaald] or text".

Ondanks het snelle verwijderen van het bericht, retweette het leger van Biebers volgers - ook wel 'Beliebers' - de tweet razendsnel. Maar tienermeisjes die dachten het number van hun idool te pakken te hebben, kwamen bedrogen uit. Het telefoonnummer was namelijk van Kevin Kristopik, een tiener uit Detroit. Kristopik werd berucht onder de 'Beliebers' nadat hij via het hacken van een twitteraccount van een van Biebers vrienden, achter het telefoonnummer kwam van de Usher-protegé.

Het Twitteraccount van Kristopik is inmiddels verwijderd, maar in zijn laatste tweets noemde hij Bieber een 'dick' en de actie 'laag'. De geplaagde tiener heeft een Youtube-filmpje gepost van zijn roodgloeiend staande telefoon, die door de 'Beliebers' uiteraard plat wordt gebeld. Justin Bieber heeft nog niks van zich laten horen na zijn laatste tweet waarin hij het telefoonnummer prijsgaf. 

Word je een keer gebeld, druk je alles weg!