FOK!poll: 'Laat Laura aub vertrekken'

Maar liefst 83 procent van de FOK!users wil dat Laura vertrekt. Daarbij maakt het niet uit of de 14-jarige klaar is voor de solozeiltocht rond de wereld.

Dat blijkt uit de FP-poll waar meer dan 10.000 mensen op stemden. 52 procent denkt niet dat Laura de reis aankan maar zegt: Laat Laura alsjeblieft vertrekken. 32 procent denkt dat ze wel klaar is voor de reis en wil ook dat ze gaat.

Zeven procent van de stemmers denkt dat ze niet klaar is en wil dat ze thuisblijft. Slechts 2,5 procent denkt dat Laura de reis wel aankan maar wil toch dat ze thuisblijft.

DjinN: "Laat dat zeikkind ajb gaan zeg, het zou me nu onderhand zo fucking worst wezen als er wat met haar gebeurt." Gammapooka is milder in zijn oordeel: "Hoe zouden jullie het allemaal vinden als een ander beslist wat JOU kind wel of niet mag? Laat dat kind toch lekker haar gang gaan." MGD83 gelooft in Laura: "Absoluut, zij en haar ouders hebben groot gelijk. Ze voldoet aan al haar verplichtingen, en het kind is een stuk volwassener dan de meeste mensen die het triviale nummertje 18 wel zijn gepasseerd."

Stem ook of lees de andere reacties hier.