Uitslag Ajax - PAOK Saloniki

De eerste wedstrijd van Ajax in de tweede voorronde van de Champions League is voor Ajax in mineur geëindigd. De Amsterdammers stonden lange tijd op voorsprong door een doelpunt van Suárez maar zagen een ruim kwartier voor tijd PAOK Saloniki op gelijke hoogte komen via Ivic.

Een uur lang was Ajax in de eigen Amsterdam ArenA oppermachtig. De Amsterdammers wisten echter de kansen die het zelf wist te creëren niet te verzilveren. Na mogelijkheden voor Suarez, De Jong, en Sulejmani wist de eerst genoemde uiteindelijk in de dertiende minuut via een omhaal te scoren. Alle drie de spelers misten echter daarna nog een opgelegde kans op de 2-0.

Met nog een half uur te spelen raakten de Amsterdammers vermoeid en zagen de Grieken opstomen. Uit één van de weinige Griekse counters kwam twintig minuten voor tijd de gelijkmaker. Ivic wist Maarten Stekelenburg te passeren. De Noord-Hollanders wisten zich daarna nog wel te herpakken maar geen doelpunt meer te maken. Ajax verdiende in de slotfase nog wel een strafschop maar de Franse scheidsrechter vond het niet nodig deze toe te kennen.