'Hutcherson nieuwe Spider-Man'

Josh Hutcherson wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe 'Spider-Man'. Dat schrijft persbureau Associated Press, dat onlangs een interview had met de acteur waarin hij bevestigde dat hij auditie heeft gedaan.

Er gaan geruchten dat de 17-jarige acteur definitief de plaats inneemt van Tobey Maguire. Sony en Marvel hebben beiden bevestigd dat Maguire niet terugkeert in de huid van de spinnenman. Hutcherson, die rollen speelde in 'Bridge to Terabithia' en 'Journey to the Center of the Earth', vertelt dat hij 'de geruchten niet wilde ontkennen of bevestigen om niet in de problemen te komen'.

In het vierde deel van de 'Spider-Man'-franchise zien we Peter Parker in zijn jeugd. Vandaar dat er een naar een piepjonge acteur werd gezocht. Hutcherson is vanaf 9 juli samen met Julianne Moore in Amerika te zien in de comedy 'The Kids Are Alright'.

Saillant detail: het idool van Hutcherson is 'Batman'. Hij zei ook dat een eventuele rol als Spider-Man daar niets aan zal veranderen. Over een releasedatum van Spider-Man is nog niets bekend.

?Hutcherson nieuwe Spider-Man?
'Hutcherson nieuwe Spider-Man' (Foto: Novum)