[Gerucht] Nieuwe PlayStation 3 bundel op komst

Het gerucht gaat dat Sony binnenkort een nieuwe bundel gaat introduceren. Dat daar Move, de nieuwe controller in zal zitten zal geen verrassing zijn. Dat verwachten we eigenlijk ook wel. Maar er zijn meer verbeteringen op komst, als we het wereldwijde web moeten geloven.

Ten eerste zal de PlayStation 3 een 500GB schijf bevatten. Meer ruimte is nooit overbodige luxe, maar nodig is het eigenlijk niet, als je kijkt naar het schijfgebruik van een 250GB variant. Er wordt gezegd dat Sony eindelijk PS2 support weer gaat herintroduceren en dan zou de schijfruimte wel eens van pas kunnen komen. We hopen het, maar met de aankondiging dat er meer games de God of War-behandeling gaan krijgen, dus een oppoetsbeurt krijgen en opnieuw de verkoop in, maakt het wel een gerucht dat je met flink wat zout moet nemen.

De tweede verbetering zou de ondersteuning van het Wifi 802.11N standaard zijn, wat neer komt op een snellere draadloze verbinding, dus zeker handig als je streaming video wilt tonen op je tv via de PlayStation 3.

Als Sony iets van plan is, dan zal deze week de tijd zijn om het aan te kondigen, de persconferentie van Sony op de E3 staat voor morgenavond gepland.

PlayStation 3