Rita Verdonk zoent Frits Wester

Rita Verdonk, de lijsttrekker van Trots op Nederland (TON), heeft vrijdag voor rode oortjes gezorgd bij politiek verslaggever Frits Wester. De RTL-analist kreeg van Verdonk een zoen in het programma Wat Kiest Nederland.

Verdonk stond plots midden in het programma op en zei: "Ik wil nu toch even de gelegenheid gebruik nemen om Frits heel hartelijk te bedanken dat ik hier vandaag heb mogen zijn. Frits bedankt!" Wester nam de natte zoen van Verdonk met enige tegenzin in ontvangst.

De TON-lijsttrekker reageerde hiermee op het feit dat ze bij de meeste verkiezingsdebatten niet aanwezig mag zijn. Verdonk vindt dat ze genegeerd wordt door de media. "Ho ho, wat krijgen we nu?! Bijzonder wat er nu gebeurt", zo reageerde een verbaasde Wester op de zoen van Verdonk.

Door de slechte peilingen voor TON heeft Verdonk de laatste weken wel vaker ludieke acties, zoals het beruchte TON-verkiezingsspotje en het 'omkopen' van kinderen. Gelukkig voor Verdonk zijn mannen zo geëmancipeerd dat zij niet elk geflirt als ordinair seksisme zien.


TON-lijsttrekker Rita Verdonk zoent Frits Wester