Pachter: Sony wint, Nintendo verliest

Analist Michael Pachter heeft zijn mening gegeven over de komende E3, volgens hem zal Nintendo de grote verliezer worden, tenzij ze iets geweldigs laten zien zoals de 3DS. Sony zal volgens Pachter de grote winnaar worden maar Microsoft mogen we zeker niet vergeten, die zal het ook zeker goed gaan doen. Pachter heeft in een interview zijn meningen geuit en hieronder kan je zijn meningen over verschillende zaken lezen.

"Nintendo staat op het punt zijn dominantie te verliezen, want ik geloof eerlijk dat de Sony Move de Wii HD is."

"Ik heb gezegd dat er een Wii HD zou komen, deze zal ook komen alleen staat er PS3 op de doos"

"Het wordt ook makkelijk voor Sony om te gaan zeggen: "Heb je een Wii, wil je HD games spelen op je HD tv scherm? Wij hebben die games voor de PS3"

"Sony wordt de winnaar en Nintendo de grote verliezer aan de console-zijde. Niemand wordt enthousiast van de Wii Vitality Sensor en mensen zullen alleen om de 3DS geven, maar alles waar we om geven bij deze handheld is al uitgelekt of weten we nu al"

"Mensen zullen Microsoft beter vinden dan we denken, Microsoft geeft niks om de gaming community met Natal, ze geven om de vriendinnen en moeders van de gaming community"

"Ik geloof dat de pers het doel van Natal compleet gemist heeft, Natal zal niet worden om zogenaamd een geweer vast te houden in de nieuwe Call of Duty, nee Natal gaat gebruiikt worden door je moeder om via Netflix films te downloaden want dat is minder intimiderend"

"Het stoere aan Natal is de stem besturing; Xbox On klinkt gewoon stoer en mensen zullen dit waarderen als ze ermee te maken krijgen"

"Als de 3DS net zo cool wordt als die kleine 3D point and click camera's zullen mensen wel enthousiast worden"

"Als de DS XL al $189 kost, wat zal de 3DS gaan kosten dan? $300? Misschien dat ze dat zullen doen maar het wordt een lastige aankoop voor mij"

"De 3DS komt goed uit voor Nintendo maar als ze hem voor de feestdagen uitgeven ben ik bang dat er weinig DS XL zal verkopen die periode"

"Op langer termijn zal Nintendo er echt slecht uit gaan zien zodra Apple de iPhone gaat doorduwen voor spellen, dit gaan ze al met de feestdagen doen"

"Nintendo zal een slecht jaar krijgen maar door de 3DS zullen ze er goed uitzien op de E3"

"De komende E3 zal meer over hardware gaan dan normaal"

Pachter
Natal is voor je moeder