Uitslag Go Ahead Eagles - Willem II

Go Ahead Eagles is er zojuist in geslaagd om met 1-0 van Willem II te winnen. Hierdoor heeft de ploeg uit Deventer komend weekend vooralsnog de beste papieren om naar de Eredivisie te promoveren. De treffer van de Eagles viel ver in blessuretijd en was afkomstig van Koen van der Biezen.

Het aanwezige publiek in Deventer moest lang wachten op een treffer. In de eerste helft werd er niet gescoord en ook in de tweede helft leek het er geruime tijd op dat dit niet zou gebeuren. Eén van de mooiste momenten van de middag was de rentree van Koen van der Biezen.

De spits van Go Ahead Eagles raakte in oktober 2009 zwaar geblesseerd, maar keerde vanmiddag terug op het veld. Niemand had durven dromen dat juist hij die belangrijke treffer voor de ploeg uit Deventer zou maken. De supporters moesten daarvoor wel tot de derde minuut van de blessuretijd wachten, maar gingen daarna uit hun dak.

Komende zondag wordt de return in Tilburg gespeeld. Willem II zal in dat duel alles moeten geven om handhaving in de Eredivisie te bewerkstelligen. Mocht Go Ahead Eagles er in slagen om te winnen, dan keert de formatie na dertien jaar weer terug op het hoogste voetbalniveau.