Dierenneukster bezorgt hond en baasje SOA

De politie van de Amerikaanse staat Indiana heeft een enorme dierenliefhebster opgepakt. De vrouw uit Plumville wordt aangeklaagd wegens seks met een paard. Daarnaast zou ze zowel een hond als diens baas een SOA hebben bezorgd.

De schokkende feiten zijn gisteren naar voren gekomen uit een onderzoek dat startte in november 2008. Een werkneemster van de dierenbescherming kreeg destijds een telefoontje van een man die haar vroeg of het illegaal is om seks te hebben met een dier. Toen hier bevestigend op werd geantwoord, vertelde de informant dat hij videobeelden had van de 46-jarige Dovie Lee Kerner die de liefde bedreef met een paard.

De informant had in het verleden een relatie met Kerner. Doordat de vrouw regelmatig seks had met dieren en andere mannen, had zij een SOA opgelopen, die zij vervolgens weer doorgaf aan de informant en zijn Jack Russell.

Kerner wordt nu aangeklaagd voor twee gevallen van seks met dieren. Daarnaast wordt zij ervan verdacht seks te hebben gehad met een varken. Binnenkort moet zij voor de rechter verschijnen.