Sandra Bullock bedrogen door echtgenoot

De man van Sandra Bullock zou vreemd zijn gegaan. Dat beweert ene Michelle McGee in een interview met het Amerikaanse tijdschrift In Touch.

McGee is een Amerikaans fotomodel dat van top tot teen onder de tatoeages zit, zelfs haar voorhoofd is ondergetekend. Het tatoeagemodel zou een affaire met Bullock's echtgenoot Jesse James te hebben gehad toen de 45-jarige actrice voor filmopnames de stad uit was.

James heeft een motorbedrijf genaamd West Coast Choppers, en McGee had gesolliciteerd naar een modellenklus bij het bedrijf.
Zij zou een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek hebben gekregen van James, die zelf ook een aardige verzameling tatoeages heeft, en bij dit eerste sollicitatiegesprek gingen de twee meteen met elkaar van bil. Vervolgens zouden de twee vijf weken een affaire gehad hebben.

McGee doet nu tegenover InTouch alsof ze zich van geen kwaad bewust is. Zij zou verondersteld hebben dat de relatie tussen Bullock en James voorbij was: "Ik was er nooit aan begonnen als ik had geweten dat hij getrouwd was", zo vertelt het model. "Hij gaf me de indruk dat ze gescheiden waren. Ik vroeg hem: hoe zit het tussen jou en Sandra? Daarop antwoordde hij: zij woont hier niet. Ze heeft een huis in Austin. Ze is nu aan het filmen, en meer kan ik er niet over zeggen."

Op het moment waarop het interview plaatsvond was Sandra in Atlanta voor de opnames van het drama 'The Blind Side', waarvoor zij vorige week een Oscar won. Volgens McGee besefte zij pas dat James getrouwd was toen zij hoorde hoe Bullock haar man bedankte in haar Oscarspeech.

Ook al zijn de geruchten nog niet bevestigd, het is wel opvallend dat Sandra op het laatste moment liet weten niet aanwezig te zullen zijn bij de Britse première van 'The Blind Side'.

Bullock en James zijn sinds 2005 getrouwd. De motorfabrikant was voor zijn huwelijk met de actrice tweemaal eerder getrouwd. Zijn tweede echtgenote was pornoster Janine Lindemulder, met wie hij in 2004 een dochter kreeg. Bullock is inmiddels de stiefmoeder van dit kind.

Sandra Bullock bedrogen?
Sandra Bullock bedrogen? (Foto: Novum)