Tiger Woods vraagt fans om hulp

Tiger Woods heeft vandaag de hulp van fans ingeroepen voor zijn 'onverantwoordelijk gedrag'. Hij vraagt zijn dierbaren om ruimte in hun hart te maken wanneer ze hun geloof in de golfer hebben teruggewonnen. Tijdens een persconferentie sprak de golfer openhartig over zijn problemen.

Woods staat sinds november in de spotlights, toen bleek dat hij er verschillende minnaressen op na zou houden. De golfer biedt zijn oprechte excuses aan voor zijn gedrag aan zijn fans, vrienden, collega's, sponsors, maar vooral aan zijn vrouw en kinderen. "Ik wist dat het fout was wat ik deed, maar ik overtuigde mezelf ervan dat normale regels niet voor mij golden. Ik dacht alleen aan mezelf. Ik dacht dat ik overal mee weg kon komen."

"Mijn nederige excuses voor mijn onverantwoordelijke gedrag", sprak de golfer vandaag. "Ik heb jullie je doen afvragen wie ik ben. Ik schaam me dat ik jullie in deze positie heb gebracht. Voor alles wat ik heb gedaan: het spijt me zo."

Woods zegt hard te werken aan zijn herstel, maar geeft weinig prijs over de relatie met zijn echtgenoot Elin Nordegren. "Dat is iets tussen Elin en mij", meende Woods. "Ik zal hulp blijven zoeken, want ik heb geleerd dat dat de manier is waarop mensen veranderen. Morgen ga ik weer in behandeling en therapie."

Tiger Woods vraagt fans om hulp (foto: Novum)