Vrouw merkt niets van mes in nek

Een door een overval erg geschrokken vrouw uit Moskou, kwam onlangs thuis zonder gemerkt te hebben dat er een mes in haar nek was gestoken. Julia Popova (22) mag nu blij zijn dat dit incident zo goed voor haar is afgelopen.

Julia liep nietsvermoedend naar huis toen ze opeens oog in oog kwam te staan met een overvaller die het had voorzien op haar kostbaarheden. Bij de beroving werd ze ook nog eens in haar nek gestoken door de onverlaat. Doordat ze zo geschrokken was, had ze niet in de gaten dat het steekwapen nog steeds in haar nek zat en liep de resterende veertig minuten rap door naar huis.

Bij thuiskomst bemerkten haar ouders het mes, dat slechts luttele millimeters verwijderd was van haar ruggengraat. Binnen een kwartier was de ambulance ter plaatse om het slachtoffer naar het ziekenhuis te vervoeren alwaar het mes operatief werd verwijderd.

"De vrouw heeft vreselijk veel geluk gehad", aldus een arts van het Moskouse ziekenhuis. "Doktoren hebben de foto genomen, maar hoe deze in handen van de media is gekomen, is onduidelijk".