Lindsay Lohan naakt in 'Machete'

Lindsay Lohan zou in de dit jaar te verschijnen actiefilm 'Machete' in haar blootje te zien zijn. Dit meldt de Amerikaanse website Hollywoodlife, die beweert het script van de film al te hebben doorgelezen.

Het script van 'Machete' zou een scène bevatten waarin Lohan's personage April Benz onder een waterval aan het vozen is met hoofdrolspeler Danny Trejo en actrice Alicia Rachel Marek, die nota bene Lindsay's moeder speelt in de film. Een leuk detail hierbij is dat de 22-jarige Lohan en de 34-jarige Marek bij elkaar opgeteld nog niet zo oud zijn als de 65-jarige Trejo.

Ook al heeft Lindsay een relatief kleine rol in 'Machete', toch zorgt zij op deze manier voor veel publiciteit. Daar komt nog bij dat haar personage April Benz er in de film op los schiet met allerhande geweren.

'Machete', met in de titelrol Danny Trejo als wraakzuchtige Mexicaan op het oorlogspad, heeft een cast die verder onder meer bestaat uit Robert De Niro, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, actie-icoon Steven Seagal en de welhaast vergeten Don Johnson. Regie is in handen van Robert Rodriguez. De film moet in de loop van dit jaar uitkomen.