Steven Tyler brengt serenade in doe-het-zelfzaak

Steven Tyler verbaasde klanten van een doe-het-zelfzaak in Californië door twee Aerosmith-nummers over de intercom van de zaak te zingen. Bezoekers van het Home Depot-filiaal wisten niet wat hen overkwam toen ze de voormalig Aerosmith-zanger ineens 'Dude Looks Like a Lady' en 'I Don't Want to Miss a Thing' door de zaak hoorden schallen.

Aanvankelijk werd gedacht dat het om een imitator ging, maar medewerkers van de bouwzaak vertelden entertainmentwebsite TMZ dat het echt Tyler was die de microfoon greep. De 61-jarige rocker gaf zijn repertoire een draai door ook na een hijs helium te zingen. TMZ vergelijkt Tylers stemgeluid met dat van de Bee Gees.

Tyler ligt wat betreft zijn bandmaten uit Aerosmith. Gitarist Joe Perry maakte vorige week bekend dat hij en de rest van de band op zoek zijn naar een nieuwe zanger. Tyler liet zich vorige maand opnemen in een afkickkliniek wegens een medicijnverslaving. Begin augustus kukelde de zanger tijdens een concert van het podium en was hij maandenlang uitgeschakeld.