BN'ers: ga lekker los tussen de lakens

De Nederlandse sterren weten tussen de lakens wel van wanten. Hoewel de een zich lang voorbereidt op seks en de ander juist meer van spontane ontmoetingen houdt, zijn ze het roerend eens: sta open voor alles en verzorg jezelf.

"Laat het gewoon lekker gebeuren", is de gouden tip van stylist Bastiaan van Schaik. "En sta open voor alles, you never know. Dus mannen, vrouwen, honden, poezen. Ja, het maakt eigenlijk niet uit."

Actrices Melody Klaver en Liza Snips zijn naar eigen zeggen heel braaf. "Wij doen dat niet", zeggen ze met onschuldige kijkers voor de camera van Novum Nieuws. Langzaamaan wordt duidelijk dat de dames niet het achterste van hun tong laten zien. "Je moet niet te preuts zijn", zegt Liza. "Nee, ga gewoon lekker los", vult Melody aan.

Judith Osborn heeft het 'lekker losgaan' aardig onder de knie. "Wij gaan er lekker in de middag even tegenaan. Ik hou niet zo van dat geijkte 'we moeten nog even seks'." Voor een goed seksleven moet je volgens Osborn tijd vrijmaken. "Je wipt er letterlijk en figuurlijk gewoon even een uurtje tussenuit."

GTST-acteur en oud-danser Jan Kooiman is voorstander van het samenspel. "Als je het allebei naar je zin hebt, dan gaat het goed. Als er maar een het naar zijn of haar zin heeft, gaat het niet zo goed." Kooiman, die voor veel vrouwen een sekssymbool is, is tevreden met zijn activiteiten tussen de lakens. "Ik mag niet klagen over mijn seksleven."