Hannah Montana stopt

Hoogstwaarschijnlijk zal de succesvolle serie Hannah Montana stoppen nadat het vierde seizoen is opgenomen. Een woordvoerder van Disney heeft dat laten weten. "Je weet het nooit in dit vak, maar momenteel zijn de laatste opnames gepland", aldus de woordvoerder.

De eerste aflevering werd uitgezonden op 24 maart 2006 in de Verenigde Staten en was het debuut voor de hoofdrolspeelster Miley Cyrus. Er is zelfs een film uitgebracht van de serie, Hannah Montana The Movie. Daarnaast zijn er maar liefst drie albums uitgebracht van Miley Cyrus onder haar alias Hannah Montana, namelijk Hannah Montana Soundtrack, Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus en Hannah Montana The Movie Soundtrack.

De hoofdrolspeelster Miley Cyrus zal niet zonder werk zitten, ze speelt namelijk naast Hannah Montana ook in andere films en heeft een succesvolle zangcarrière.

Ook Emily Osment, in de serie de vriendin van Miley, heeft dankzij de serie een succesvolle film- en zangcarrière. De acteurs in Hannah Montana zullen sowieso niet uit elkaar gaan. Buiten de opnames zijn ze ook vrienden. 

Het vierde seizoen wordt in de lente van 2011 uitgezonden.