Voedselgevecht in supermarkt

Een ruzie om een supermarktkarretje liep in Aken op een wel heel vreemde manier af. Twee Duitsers gingen elkaar namelijk met een een salamiworst en een stuk Parmezaanse kaas te lijf. 

Een 74-jarige man en een 35-jarige vrouw wilden allebei hetzelfde winkelwagentje hebben, waardoor een ruzie ontstond. Hierop volgde een worsteling, die abrupt werd beëindigd door de 24-jarige broer van de vrouw, die de man een vuistslag in zijn gezicht gaf. De man viel hierdoor op de grond. De broer en zus gingen er met het wagentje vandoor en liepen ermee de winkel binnen. 

De ouwe pikte dit echter niet en ging ook naar binnen. Toen hij broer en zus tegenkwam bij de kaasafdeling ging hij hen met een salamiworst te lijf. De moeder van de twee besloot zich er ook mee te bemoeien en probeerde de man neer te steken met een punt Parmezaanse kaas, wat uiteraard niet lukte. De bejaarde man duwde de vrouw tegen de kaasvitrine, waardoor zij haar hoofd stootte.

De politie moest er aan te pas te komen om de twee vechtersbazen uit elkaar te halen. Twee van de herrieschoppers moesten zich in het ziekenhuis aan lichte verwondingen laten behandelen. Het karretje bleef wel ongedeerd.