'UFO gefotografeerd op de maan'

Een controversiële astronaut heeft onlangs spectaculaire beelden vrijgegeven die hij zelf heeft geschoten. William Rutledge heeft namelijk foto's gemaakt van een object op de Maan, dat volgens hem een ruimteschip is dat anderhalf miljard jaar geleden op de maan is gestort.

Rutledge deed naar eigen zeggen samen met zijn collega's Alexei Leonov en Leona Marietta Snyder van Bell Laboratories op 16 augustus 1976 mee aan een supergeheime missie. Met de supergeheime Apollo 20, waarvan de NASA het bestaan überhaupt ontkent, vlogen ze naar de maan. Hun missie was het vreemde object te fotograferen. Daarnaast moesten ze een nederzetting op de maan onderzoeken. Hiervan zouden ook filmopnames zijn gemaakt, maar deze moeten eerst nog nader worden bestudeerd. 

De UFO is geen kleine jongen. Het sigaarvormige object is zo'n vier kilometer lang en vijfhonderd meter hoog. Het gigantische ruimteschip zou volgens de astronaut al anderhalf miljard jaar stof liggen te happen.

Ondanks dat de beelden spectaculair zijn, geloven maar weinig mensen in het bestaan van het object op de donkere zijde van de maan. Critici houden Rutledge voor een fantast. De foto zou dan ook overtuigend nep zijn.


Nep of echt, overtuig jezelf!