Mariah Carey is diva ten top

Mariah Carey liet tijdens haar optreden bij de Britse X Factor zondagavond weer eens zien hoeveel personeel een diva nodig heeft. Ze bracht twee man personeel mee naar de studio die haar op de sofa lieten zakken en mensen die ervoor zorgden dat ze vanuit de goede hoek gefilmd zou worden.

Presentatrice Kate Garraway was onder de indruk. "Mariah zelf was erg aardig, maar het aantal mensen dat ze meenam ter ondersteuning was hilarisch! Ze had twee mensen die haar op de sofa lieten zakken, zodat haar jurk niet zou kreukelen. Een persoon liep achteruit voor haar uit om te voorkomen dat ze zou struikelen." Ook nam de diva haar eigen toiletpapier mee naar de studio, aldus de krant The Daily Mail.

Niet alleen voor zichzelf verzorgt de Amerikaanse zangeres personeel. Tijdens de opnames van een commercial hadden ook haar Jack Russels Cha Cha en JJ hun personeel. Bovendien had haar stylist een assistent en werd de beveiliging extra beveiligd.

Carey zelf is zich nergens van bewust. "Sommige mensen vinden mij een diva. Ik begrijp niet waar dat idee vandaan komt!"