CosmoGIRL! kiest voor Esmée Denters op cover

Zangeres Esmée Denters siert als eerste Nederlandse ster de cover van CosmoGIRL!. In het zesjarig bestaan van de Nederlandse meidenglossy stonden alleen internationale sterren op de covers. "Om Esmée Denters konden we natuurlijk niet heen. Ze staat aan het begin van een internationale carrière. Logisch dat zij onze coverster moest worden", lichtte hoofdredacteur Suzanne de Goeij van CosmoGIRL! vandaag toe.

De covergirl vertelt in het blad, dat vanaf morgen in de winkels ligt, openhartig over haar samenwerking met de Amerikaanse zanger Justin Timberlake: "Justin heeft me geleerd dat ik als zangeres achter mijn eigen songs moet staan." Ook vertelt ze over het bizarre leven dat ze nu leeft: "Daar stond ik als groentje op het podium met 30.000 man voor m'n neus." En ze zegt dat ze ondanks haar succes met beide benen op de grond staat: "Ik ben nog steeds mezelf, alleen dan een meer volwassen versie."

Esmée Denters werd wereldwijd bekend nadat haar YouTube-filmpjes miljoenen hits hadden gescoord. Vervolgens werd ze als eerste artiest getekend op het label van Justin Timberlake, Tennman Records. In mei kwam haar debuutalbum Outta Here uit. Momenteel is Esmée op tournee in de Verenigde Staten. Op 31 december treedt ze op tijdens de Nationale Nieuwjaarsnacht in Rotterdam.

Esmée