Britten lelijkste mensen ter wereld

Het bewijs is eindelijk geleverd. De Britten kunnen zich scharen onder de lelijkste mensen van deze planeet. Volgens een internationale datingsite voor mooie mensen worden Engelsen slechts sporadisch toegelaten.

Op de site Beautiful People moet men om een profiel te maken een foto van zichzelf uploaden. Leden hebben hierna 48 uur de tijd om het aspirant lid te beoordelen. Indien de newbie mooi genoeg wordt bevonden, mag deze zich inschrijven als lid.

Minder dan een op de acht Britse mannen is het gelukt om te worden opgenomen als lid. Ook vrouwen uit het Verenigd Koninkrijk zijn niet gewild. Slechts vijftien procent van de aanmeldingen van vrouwen werd gehonoreerd.

Wat vast niemand zal verbazen is dat de Scandinaviërs het mooist worden bevonden. Zweedse mannen worden met 65 procent van de goedgekeurde aanvragen het mooist bevonden. Bij de vrouwen zijn de Noorse dames favoriet, bij hen mag maar liefst 76 procent zichzelf oprecht mooi noemen.

De datingsite voor alleen mooie mensen werd zeven jaar geleden opgericht in Denemarken, waarna het zich snel over de wereld verspreidde. De afgelopen twee weken werden een kleine 1,8 miljoen mensen te lelijk bevonden. Slechts een op de vijf mensen die een aanvraag indienden werd toegelaten als lid.

Babes
Een plaatje heeft zelden toepasselijker kunnen zijn