Jort Kelder met nieuw KRO-programma

De KRO komt donderdag 5 november met het programma Bij ons in de BV. Presentator is Jort Kelder. Het programma laat zien wat geld waard is, hoe je het kunt verdienen en wat het met mensen doet. Dat heeft de KRO vandaag bekendgemaakt.

Kelder neemt de kijker mee in de wereld van het grote geld. Hij ontvangt gasten, zoals kleine en grote zelfstandigen, creatieve geesten, geldverdieners, beleidsmakers en politici. Verder ontrafelt het programma deals die niet deugen en wordt het spoor gevolgd van oplichters en charlatans. Ook is er elke week een leerzame businessblooper.

De presentator: "Ik maak een programma over het grote, snelle, goede en foute geld. Vroeger een vies, saai en elitair onderwerp, tegenwoordig niet meer het exclusieve domein van ingewikkelde pratende pakken maar een onderwerp waar, in de huidige recessie, iedereen over geïnformeerd wil worden. En mijn gasten variëren enorm: van inspirerende entrepreneurs tot malafide commissiejagers, van degelijke kantoorknuppels tot gehaaide roofkippen en alles wat daar tussenin zit."