Plastisch chirurg maakt ideale echtgenote

Een Duitse plastich chirurg heeft van zijn echtgenote een studieobject gemaakt. Toen hij de slonzige vrouw vijf jaar geleden trouwde, fronste menigeen zijn wenkbrauwen. Reza Vossough trok zich er niets van aan, want hij zag potentie in de dame. Na een aantal grondige verbouwingen is de vrouw dan ook zowaar een fotomodel geworden.

In het begin haatte Vossough zelfs het lichaam vande 33-jarige Cany. Zo vond hij haar borsten te plat, haar heupen te breed en uitgezakt en ook aan haar gezicht mankeerde van alles. De chirurg besloot er werk van te maken en zijn eega grondig te bewerken.

Inmiddels heeft de vrouw al acht operaties ondergaan. Zo gebruikte haar Berlijnse man maar liefst 1600 gram siliconen om van haar A-cupje een flink gevulde F-cup te maken.  Ook werden haar lippen verbouwd, haar kont, dijen en buik werden weer in vorm gebracht en haar rimpels werden gladgetrokken. Daarnaast werden haar oogleden gelift en onderging ze talloze botox-injecties.

Pas na twintigduizend euro te hebben uitgegeven aan cosmetische operaties is de 48-jarige jarige Reza verliefd op de vrouw geworden. Cany zit er echter niet mee, met haar flinke boezem is ze nu een gewild model. "Als je man plastisch chirurg is, is de scalpel je beste vriend", geeft ze toe. 

Voor de echtgenoot zelf is het gewoon werk. "Als ze op de operatietafel ligt, is haar gezicht bedekt. Zo is ze voor mij hetzelfde als iedere andere patiënt", vertelt de plastisch chirurg. "Ik was geïnteresseerd in het werken aan haar. Het is beter dan Moeder Natuur kan." Ondanks dat zijn vrouw nu wel af is, sluit hij niet uit dat er in de toekomst nog meer operaties zullen volgen. "Misschien nog een keer een facelift, maar dat is nog niet aan de orde."