Beelden massale schietpartij kroeg vrijgegeven

De Amerikaanse politie heeft videobeelden vrijgegeven van een bizarre schietpartij. Afgelopen donderdag was er een enorme schietpartij in een café in Toledo, in de staat Ohio. Wonder boven wonder raakte hierbij niemand gewond.

Het filmpje van ruim drie minuten toont hoe een gevecht uitdraait op een schietpartij waarbij vijf schutters over tafels springen en dekking zoeken achter een pooltafel terwijl ze schoten op elkaar afvuren. Ondanks dat ze maar liefst zeventien keer over en weer schieten, is er niemand gewond geraakt.

De schietpartij binnen en buiten de Route 66 Kitchen in Toledo vond afgelopen donderdag plaats. Het drie minuten durende vuurgevecht  als in het Wilde Westen is gefilmd door het videobewakingssysteem. Buiten bereik van de camera's nemen de schutters zelfs nog voorbijgangers onder schot.

Volgens Don Kennedy van de politie van Toledo ontstond het vuurgevecht waarschijnlijk toen een klant die wiet wilde verkopen het pand moest verlaten. De politie is nog naarstig op zoek naar de daders. Ondanks dat de schietpartij vlakbij de campus plaatsvond, gaat de politie er niet vanuit dat studenten van de plaatselijke universiteit er iets mee te maken hebben.


Smile, you're on tape!