FOK! weekend tv-gids

De FOK! weekend tv gids laat je zien wat er op de buis is in het weekend. Sinds vorige week zelfs ook op zondagavond! Lekker uitbuiken van alle vreterijen voor we maandagochtend weer allemaal op kantoor of in de schoolbanken moeten verschijnen. Elke maandagochtend lees je hier een overzicht van de kijkcijfers!

Nederland 1

Van Duin op z'n best, 20:30 uur - Ook deze week staat André van Duin op primetime gepland. In Van Duin op z'n best zien we Van Duins beste stukjes.

De palingsoap, 21:30 uur - Het dagelijks leven van bekende en onbekende Volendammers wordt op de voet gevolgd door de TROS, om vervolgens de Nederlandse huiskamers in te knallen.

TROS TV Show, 22:00 uur - Ivo Niehe neemt een kijkje in het dagelijks leven van bekende mensen, die je normale gesproken niet ziet. Duits, Engels, Frans of Spaans: Ivo houdt het op niveau.

Nederland 2

Met het mes op tafel, 20:50 uur - Mensen met te veel geld en te veel kennis hopen daarmee geld van tegenspelers weg te spelen, onder leiding van Joost Prinsen.

One night stand: Maite was hie
r, 21:30 uur - Filmdrama over de 14-jarige Maite. Ze is terminaal ziek en dwaalt 's nachts door het ziekenhuis, waar ze slapende patiënten bezoekt. Totdat ze besluit voor het leven te kiezen, met alle consequenties van dien.

Nederland 3

Ranking the stars, 20:30 uur - Sophie Hilbrand en Sander Lantinga leiden deze humoristische show, waarin ze tien BN'ers in de hand moeten zien te houden.

De badgasten, 21:15 uur - Valerio Zeno presenteert het nieuwste improvisatieprogramma van BNN.

RTL 4

Gooische vrouwen, 20:30 uur - Het wel een wee van Gooische echtgenotes met veel te veel geld dan goed voor hen is...

Glitter glamour Gordon, 21:35 uur - Is er nog glamour te vinden in Nederland en op feestjes? Met die vraag struint Gordon societyfeestjes af.

RTL 5

1408, 20:30 uur - Thriller. Een schrijver van paranormale boeken boekt een kamer in het New York City hotel, kamernummer 1408. Er zouden vreemde dingen gebeuren. De hotelmanager raadt hem aan niet in de kamer te slapen, maar de schrijver is ervan overtuigd dat er niets aan de hand is. Die nacht komt hij erachter dat niet alle verhalen over de kamer verzonnen zijn.

Sex: how to do everything, 22:35 uur - Kan jouw seksleven wel een boost gebruiken? In dit programma geven experts tips.

RTL 7

Jupiler League live, 19:25 uur - Liveverslag van de Jupiler League-wedstrijd Helmond Sport - De Graafschap.

Voetbal International, 21:25 uur - Het olijke duo Wilfred Genee en Johan Derksen samen aan een tafel levert altijd leuke televisie op. Tussendoor bespreken ze het voetbal.

Jupiler League samenvattingen, 22:55 uur - Een samenvatting van alle overig gespeelde wedstrijden in de Jupiler League.

RTL 8

The black window, 20:30 uur - Filmdrama.  De Italiaanse Eleonora erft een hypermodern huis, midden in een donker bos. De enige die in de buurt woont is Leslie, die voor het huis zorgt. Het huis herbergt geheimen en Eleonora raakt geobsedeerd door het verleden en dreigt geestelijk in te storten. De enige op wie ze kan rekenen is Leslie, maar langzaam voelt ze zich gevangen in hun prille relatie.

SBS 6 

Popstars, 20:30 uur - Talent en non-talent doet een poging het nieuwe popidool van Nederland te worden. Huilen bij verrassend mooie stemmen, huilen van het lachen bij verrassend slechte.

Net 5 

Law & Order: Special Victims Unit, 20:30 uur - Een dubbele aflevering. In de eerste doen de detectives onderzoek naar een stel, dat ervan beschuldigd wordt hun pleegkind te misbruiken. In de tweede aflevering leidt de verminking van een metroreiziger naar een bijzondere ontdekking. Hij is misschien de dader in een aantal ontvoeringszaken.

The cell, 22:25 uur  - Thriller. Carl Stargher ontvoert en vermoordt mooie, jonge vrouwen op gruwelijke wijze. Na hun dood viert hij zijn zieke fantasieën verder bot op hun lichamen. Als de FBI een inval doet, blijkt de man in coma te zijn geraakt. Een race tegen de klok begint, want niemand weet waar het laatste, nog levende meisje is. Ze roepen de hulp in van dokter Catherine Deane, die haar eigen hersenen kan koppelen aan de hersenen van Stargher. Zij komt vervolgens in de vreselijke fantasiehel van Stargher terecht.

Veronica 

Wegmisbruikers!, 20:25 uur - Notoire wegpiraten worden zonder pardon op de bon geslingerd door de surveillanten. Dit alles wordt vastgelegd op camera en uitgezonden met commentaar van verkeersofficier Koos Spee.

Top gear, 21:25 uur - De presentatoren mogen de mooiste auto's testen en zij reageren kritisch, cynisch en ironisch op nieuwe modellen.

CQC, 22:30 uur - Jammerlijk reeds geflopt programma van Beau van Erven Dorens, maar Veronica blijft loyaal en haalt Beau niet van de buis. In CQC zien we een letterlijke en bijdehante visie op het nieuws, waarop vervolgens actie ondernomen wordt.