Hleb wil Fàbregas naar FC Barcelona halen

Alexander Hleb vertrok in de zomer naar FC Barcelona. Voorafgaand aan deze transfer speelde de Wit-Rus in het shirt van Arsenal. Bij de club uit Londen was Cesc Fàbregas één van zijn beste vrienden, maar hij staat nog bij de Engelsen onder contract.

Hleb zou graag zien dat Fàbregas ook voor FC Barcelona gaat spelen. Van een transfer is op dit moment echter geen sprake, maar in de toekomst zou het zomaar kunnen gebeuren. De Spaans international sprak eerder deze week namelijk over zijn toekomst en zei zich nu volledig op Arsenal te concentreren. In de toekomst zou een vertrek naar Spanje zeker tot de mogelijkheden behoren.

"Zowel op als buiten het veld konden we het goed met elkaar vinden. Hij is als een broer voor mij. We bellen nog steeds vaak met elkaar," liet Hleb in de Spaanse media weten. De Wit-Rus zei ook dat Fàbregas hem bij The Gunners mist. "Ik zou het geweldig vinden als hij naar Barcelona zou komen en ik ga hem dat zeggen tot het moment dat hij ook echt komt en naar me luistert. Het zou geweldig zijn voor Barcelona."