Kijk Formule-1 op het grootste scherm van NL!

Vanaf zondag 27 april start de MustSee-bioscoop in Groningen met de exclusieve live-uitzendingen van Formule 1 op het witte doek. In digitale beeldkwaliteit en met Dolby Digital-geluid kunnen raceliefhebbers genieten van iedere inhaalmanoeuvre, pitstop en crash – van start tot finish.

In samenwerking met de rechthebbenden zendt de MustSee-megabioscoop in Groningen alle resterende Formule 1-wedstrijden van het huidige seizoen uit, te beginnen met de Grand Prix van Spanje op het Circuit de Catalunya in Barcelona. ,,We zijn bijzonder blij met het binnenhalen van de live-uitzendingen van de Formule 1”, aldus general manager Arjon Rotgers van MustSee Groningen. ,,De hoogste klasse van de autosport staat altijd garant voor de nodige spektakel, spanning en actie. In onze bioscopen draait het altijd om de beleving en de Formule 1-races op het grote witte doek passen daar perfect bij.”

Vorig jaar pakte Ferrari-coureur Kimi Raikkonen, na een spannende strijd met McLaren-coureur Lewis Hamilton, voor het eerst in zijn carrire de wereldtitel. Het nieuwe seizoen is inmiddels enkele wedstrijden onderweg en n ding staat nu al vast: de strijd om het wereldkampioenschap wordt opnieuw allesbehalve saai. Voor het eerst in de geschiedenis van de Formule 1 wordt er een nachtrace verreden in Singapore, maar ook het nieuwe stratencircuit in Valencia staat nog op het programma.

In de MustSee-bioscoop zijn alle ingredinten voor de echte raceliefhebber aanwezig. ,,Iedere wedstrijd wordt rechtstreeks, dus ook ’s nachts en in de ochtend, uitgezonden in digitale beeldkwaliteit en met Dolby Surround-geluid”, vertelt Rotgers. ,,Met meer camerastandpunten dan op televisie en zonder commercile onderbrekingen, zodat de echte fans geen seconde hoeven te missen. Alleen de geur van verbrand rubber ontbreekt nog.”

Hou de website van de MustSee in de gaten voor meer informatie over kaartverkoop!

Wil je meedoen aan deze actie en n van de acht setjes van twee kaarten winnen? Klik dan hier.

Verder is het natuurlijk niet de bedoeling het antwoord op de vraag in de reacties onder dit bericht te plaatsen.

Door een technisch probleem kun je momenteel niet via de frontpage het antwoord van de actie insturen. Wil je toch echt kans maken op de prijzen? Stuur dan een PM naar JJdJ1984.