Mols: "Geen zin om Groningen te helpen"

De wedstrijd tegen FC Groningen is er voor Michael Mols één die hij snel weer moet vergeten. Woensdag was de speler met zijn ploeg ADO Den Haag actief tegen FC Groningen. Daar werd het restant van de confrontatie tussen de twee ploegen gespeeld. Afgelopen zondag werd dit duel namelijk gestaakt, vanwege ongeregeldheden.

FC Groningen wilde graag nog een keer scoren in de veertig minuten die er nog op de klok stonden, maar Laurent Delorge scoorde uiteindelijk tegen. Hierdoor werd de eindstand uiteindelijk 3-1, aangezien het afgelopen zondag 3-0 voor de Groningers was. Met deze uitslag schiet de ploeg van Ron Jans niet veel op.

"We hadden natuurlijk geen zin om FC Groningen te helpen. Maar goed, eigenlijk is het gewoon triest dat we hier moesten voetballen. Beide teams wilden dit eigenlijk niet, dit kwam neer op zomeravondvoetbal", liet Mols weten. De aanvaller kon wel concluderen dat zijn team beter speelde dan enkele dagen geleden. Toch was het te laat, aangezien de Groningse ploeg al een royale voorsprong had. "Misschien kwam dat omdat we zondag een bepaalde druk voelden. Het was de laatste thuiswedstrijd in het Zuiderpark en de fans verwachtten heel wat. Nu konden we gewoon vrijuit voetballen."