Toekomst Capello bij Real Madrid zeer onzeker

De toekomst van Fabio Capello als trainer van Real Madrid hangt aan een zijden draad. Al meerdere malen werd er gespeculeerd over een vertrek van de Italiaan. Nu, na de uitschakeling in de Champions League door Bayern München, is het zelfs onzeker of hij zaterdag nog op de bank zit in de topper tegen FC Barcelona.

"Op dit moment kan ik niet garanderen dat Capello zaterdag op de bank zit", aldus de technisch directeur van de Spaanse club, Predrag Mijatovic, vandaag tegenover de Spaanse media. "Maar in principe zal Capello tegen Barcelona de coach zijn."

Gisteravond, na afloop van de met 2-1 verloren wedstrijd, zei Capello dat hij afwacht wat wat de clubleiding besluit. Real-voorzitter Ramón Calderon heeft gezegd dat hij denkt dat de oud-trainer van onder meer AC Milan sterk genoeg is om door te gaan. "De coach moet ook aangeven of hij het gevoel heeft dat de situatie verbetert", aldus Calderon tegen radiozender Cadena Ser. Tevens zei hij dat een vertrek van Capello niet de beste oplossing is.