Conway nieuwe testcoureur Honda

De regerend kampioen in de Britse formule 3, Mike Conway, wordt testcoureur bij het team van Honda Racing F1. Later dit jaar zal hij zijn Formule 1-debuut maken in de Honda RA107-bolide.

"Dit is een fantastische kans voor mij", aldus de 22-jarige Brit die dit seizoen in de GP2-klasse zal uitkomen voor Super Nova Racing. "Ik wil Honda bedanken voor het vertrouwen dat het team in mij heeft. Ik ben erg blij dat ik deel kan gaan uitmaken van het team en hoop dat ik optimaal gebruik kan maken van de hulp die Honda mij kan geven in mijn raceloopbaan. Vorig jaar heb ik een geweldig seizoen gehad en ik ben nu aan het werk aan de voorbereidingen op het GP2-seizoen."

De sportdirecteur van Honda, Gil de Ferran, is erg blij met de komst van Conway. "Mike heeft in verschillende klasses al laten zien over veel talent te beschikken. Vooral zijn prestaties in de Britse Formule 3 waren erg indrukwekkend. Honda ziet de ondersteuning van opkomend racetalent als een belangrijke onderdeel van haar strategie en we kijken ernaar uit om Mike bij het team te hebben en hem de komende maanden verder te helpen bij zijn verdere ontwikkeling als coureur."