Manchester City in slotfase voorbij Preston

Dankzij twee late doelpunten heeft Manchester City de volgende ronde van de FA Cup bereikt. De ploeg, op bezoek bij Preston North End, boekte een moeizame 1-3 overwinning.

David Nugent zette Preston vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar ongeveer 10 minuten voor rust zette ex-PSV'er Michael Ball The Citizens op gelijke hoogte. Na een bijzonder mooie actie van Corradi schoot Ball de rebound nog knap binnen. Het duel ging daarna gelijk op, waar de ploegen om beurten in de aanval gingen.

In de slotfase maakte City pas het verschil dankzij Georgios Samaras, die via een verdediger van Preston de 1-2 scoorde. Preston probeerde zich nog terug te vechten in de wedstrijd maar in de laatste minuut maakte Stephen Ireland er 1-3 van.