Reyes is Wenger dankbaar

José Antonio Reyes is Arsène Wenger dankbaar, omdat de Franse trainer van Arsenal hem niet heeft meegenomen naar Zagreb voor de Champions League-kwalificatiewedstrijd tegen Dinamo Zagreb.

Wenger vertelde dat hij de Spanjaard thuis liet omdat hij vond dat de speler te afgeleid was door alle belangstelling. Reyes gaf eerder al aan zich niet thuis te voelen in Engeland en graag terug naar Spanje wil. Real Madrid is één van de meest serieuze gegadigden om Reyes in te lijven om zo het middenveld te versterken.

Doordat Reyes niet speelt in de wedstrijd tegen Dinamo, kan hij dit seizoen nog voor ieder denkbare club spelen in de Champions League. Zodra hij in Europees verband voor Arsenal uit zou komen, moet hij tot volgend jaar wachten om voor een andere club Europees te mogen spelen.

De Spaanse middenvelder hoopt snel duidelijkheid te krijgen. "Mijn telefoon staat dag en nacht aan, en ik hoop dat ik snel nieuws krijg", vertelde de Spaans international aan AS. "Mijn gezin en ik zijn een beetje gespannen, omdat we niet precies weten wat er gaat gebeuren, maar ik heb er vertrouwen in dat alles goed gaat komen en ik volgend seizoen speel bij een club waar ik me thuisvoel."