Nederlanders in de Jordan

Trust heeft een overeenkomst gesloten met het team van Jordan. In deze overeenkomst zou staan dat aan het einde van het seizoen een aantal Nederlanders in de Jordan mogen rijden.

Christijan Albers is al benaderd voor een test. "Christijan rijdt dit seizoen gewoon DTM, Perridon heeft inderdaad een contract met Jordan gesloten, waarin de mogelijkheid is opgenomen dat er met Nederlanders getest zal worden. Hier zijn nog geen concrete afspraken over gemaakt", aldus de woordvoerder van Albers.

Afgelopen week waren er geruchten dat Albers derde coureur zou worden bij Minardi, maar dit ontkend het management van de Larenaar. Het derde stoeltje bij Minardi is namelijk naar de Belg Bas Leinders gegaan.

Robert Doornbos zou ook door Perridon benaderd zijn. "Er zijn nog geen concrete plannen met datums en hoe of wat. Het belangrijkste nu is dat ik goed scoor met Arden in het Internationaal FIA F3000 kampioenschap dit seizoen en als ik daarbij een test krijg aangeboden in de Formule 1 zou dat geweldig zijn", aldus Robert Doornbos.