Extra medisch onderzoek Alex

De medische staf van PSV heeft de medische goedkeuring van Alex voorlopig onthouden en zal de verzamelde gegevens nog een extra keer goed bekijken.

Alex was vorige week in Nederland voor een medisch onderzoek en het contract ligt ook al praktisch klaar om getekend te worden. Tijdens het medisch onderzoek bleek dat de jonge Braziliaan al een meniscus-operatie heeft gehad. De medische staf vond dit aanleiding om de gegevens nog een extra keer te bekijken, omdat het voor PSV om een erg grote aankoop gaat.

Trainer Guus Hiddink heeft weinig twijfels: "Waarschijnlijk is er niets aan de hand, hij heeft niet voor niets zo'n 80 wedstrijden voor Santos gespeeld, maar we nemen het zekere voor het onzekere. Het gaat om een flinke investering."

Misschien zal Chelsea de speler ook nog medisch willen keuren, aangezien Chelsea hoogstwaarschijnlijk een deel van de transfersom betaalt. "Maar omdat Chelsea onderdeel is van de deal, kan ik me voorstellen dat ook zij Alex nog eens medisch willen bekijken", aldus Hiddink.