'Stem overledene in home video'

Sarah Mackessy, een Britse moeder, kwam tot een beangstigende ontdekking na het kijken van een video die ze gemaakt had tijdens een dagje uit in het natuurreservaat. Sarah hoorde een onbekende, fluisterende stem. Die stem kwam absoluut niet van haar, de baby of haar partner. Sarah denkt dat het de stem is van een overledene.

Sarah was haar kind van 8 weken oud aan het filmen, terwijl haar partner en twee andere kinderen dichtbij aan het spelen waren. De schokkende ontdekking kwam thuis, toen ze het filmpje bekeek. Het gezinnetje was verbijsterd toen het na enige seconden een stem hoorde die fluisterde: "Ik leef.

De moeder verzekert dat er verder niemand in de buurt was, dus de stem kan niet van een levend persoon vandaan komen. Ook waren er nog weinig mensen in het reservaat, doordat het bijna sluitingstijd was. "De stem is duidelijk te horen, alsof er iemand vlakbij mij stond," aldus Sarah.

De moeder en zijn partner hebben meteen na het ontdekken van de stem het internet afgezocht naar verklaringen, maar vonden niets. "Ik heb geen idee wat het geweest zou kunnen zijn. De stem was zo duidelijk. Het klonk alsof er iets vlakbij mij was. Maar de dichtsbijzijndste personen waren mijn partner en onze kinderen. Het is een raadsel voor ons."

Ironisch heet het reservaat The Enchanted Forest (Het Betoverde Bos). "Misschien is het wel echt betoverd," aldus de geschokte moeder.

Het filmpje is hier te bekijken. 

Voor meer creepy stuff kijk je in TRU.