Burnout trophies, Mega Man 9 en WipEout donderdag a.s.

Aanstaande donderdag is er één waar veel PlayStation 3 bezitters op hebben gewacht. Naast Mega Man 9 komt Criterion Burnout Paradise met trophy support en verschijnt het langverwachte WipEout HD op het PSN.


Nieuw is dat Burnout Paradise te downloaden is vanaf het PSN voor $29,99 in de VS en deze bevat trophies. Of trophies aanstaande donderdag beschikbaar worden voor iedereen dit de game reeds bezit is nog maar de vraag, Criterion laat daar vooralsnog niets meer over los dan dat de volgende update voor Burnout Paradise de trophy update zal zijn. De Europese prijs zal vermoedelijk € 29,99 zijn. De update met codenaam Eastwood, die een nieuw eiland in Paradise City zal bevatten, verschijnt deze herfst.


Daarnaast komt Mega Man 9 ook beschikbaar in de PlayStation Store, net als dar deze via Xbox Live en voor de Wii beschikbaar komt. Mega Man 9 zal in de VS $ 9,99 (hier zeer waarschijnlijk dus € 9,99). Mega Man 9 verschijnt vol met pixels inclusief de NES Soundtrack (het bekende bliepwerk) voor de drie consoles. Tot slot zal WipEout naar je toe schieten als een door straatmotoren aangedreven pod. Voor de prijs van $ 19,99 zal de game in de overzeese PlayStation Store te downloaden zijn. Ook voor deze titel, die in Europa ook aanstaande donderdag verschijnt, geldt dat je betreffende de verkoopprijs het dollarteken door het euroteken kunt vervangen.