Doelman niet vanwege milkshake op bank

Onlangs verscheen Cercle Brugge-doelman Bram Verbist opmerkelijk in het nieuws. De doelman vond dat hij wel een milkshake had verdiend na een training. Bij het bestellen van de milkshake werd hij betrapt door zijn trainer, Glen de Boeck, en hierop verloor hij zijn plek onder de lat. Verbist vertelt nu aan Het Nieuwsblad dat de milkshake niet de oorzaak is.

"Het is allemaal uit zijn verband getrokken en ik ben zelfs een beetje belachelijk gemaakt", vertelt Verbist aan het Belgische dagblad. "Het feit dat ik nu op de bank zit, heeft niks te maken met die milkshake. Het was ook niet mijn bedoeling om excuses te zoeken. Dat verhaal dateert uit het begin van de voorbereiding en ik vloog pas na de eerste speeldag in augustus uit de ploeg."

"Het was snikheet die dag", vertelde hij eerder al. "We hadden lang en hard getraind. Ik wou mezelf eens verwennen, maar had de pech dat De Boeck net toen passeerde en mijn auto zag staan. Iedere speler bestelt wel eens een zak frieten of drinkt enkele pinten na een wedstrijd, maar het was niet professioneel van mij om dat net na een training te doen."

Voor meer sportnieuws kijk je natuurlijk op FOK!sport.