Slachtoffers caravanmoorden VS doodgeslagen

De slachtoffers van de achtvoudige caravanmoord in Brunswick in de Amerikaanse staat Georgia zijn doodgeslagen. Dat heeft de politie gisteren gemeld, aldus Amerikaanse media.

De politie heeft de 22-jarige Guy Heinze gearresteerd op verdenking van het uitmoorden van zijn familie. Heinze werd meteen na de moorden al gearresteerd, omdat hij met bewijsmateriaal zou hebben geknoeid en drugs bij zich zou hebben gehad. Hij werd echter niet verdacht van de moorden en kwam donderdag op vrije voeten, maar werd een dag later weer opgepakt. "Alle informatie wijst erop dat Guy Heinze alleen gehandeld heeft", aldus de politie vandaag.

In de stacaravan werden eind augustus zeven doden en twee zwaargewonden aangetroffen, van wie er een later in het ziekenhuis overleed. De 22-jarige verdachte meldde de alarmcentrale dat onder meer zijn vader, moeder, oom en neef dood in de caravan lagen. "Mijn hele familie is dood. Het lijkt alsof ze zijn doodgeslagen", aldus een geëmotioneerde Heinze destijds. De slachtoffers zijn tussen de vijftien en 49 jaar oud. Een 3-jarig kind heeft het drama overleefd.