Naakte man kaapt volle schoolbus

In het Amerikaanse Atlanta heeft een naakte man gistermiddag voor heel wat opschudding gezorgd. De boze man heeft namelijk een met pubers gevulde schoolbus gekaapt. De man had net een kilometer gereden, toen een van de scholieren de kaper aanviel en de schoolbus een muur ramde.

De schoolbus stopte gistermiddag om enkele scholieren te laten uitstappen. Dit gaf de 23-jarige Arris Pitmon de gelegenheid om dichterbij te komen en via een open raam de schoolbus te betreden. De doodsbange chauffeur rende naar achteren, waarop de piemelnaakte Pitmon de controle over de bus overnam. Toen ook hij het stuur losliet en naar achteren liep, rende een scholier naar het onbemande stuur. Toen hij de naakte man wilde uitdagen, reed de bus stuurloos door tot hij van de weg afreed en crashte.

Hierop verlieten de studenten, de meeste via de nooduitgang, de schoolbus. Toeschouwers wisten de naakte kaper in bedwang te houden tot de politie kwam om hem te arresteren. Enkele scholieren moesten naar naburige ziekenhuizen worden overgebracht, hun toestand is nog onbekend.