Mannen kunnen MVV-trio wel vergeten

Maar liefst 65 procent van de mannelijke FOK!kers die mee hebben gedaan aan de poll over triootjes wil alleen het bed delen met twee vrouwen (MVV). Dat blijkt uit de speciale FP-poll waar meer dan 6400 mensen een stem op uitbrachten. Hierbij moet opgemerkt worden dat van de ruim 6400 stemmers slechts iets meer dan tien procent vrouw is.

Helaas voor deze 65 procent van de mannen is slechts 12 procent van de vrouwen in voor een triootje met een man en een andere vrouw. De kans op een een MVV-trio is hierdoor zo klein dat de meeste mannen dit wel kunnen vergeten.

Opmerkelijk is dat van de stemmers 17,5 procent van de mannen best een trio wil waarin de vrouw wordt verwend door 2 mannen (MVM). Wel de lusten voor jezelf, maar niet voor je partner, zo lijkt het.

Overigens willen een kleine 20 procent van de FOK!kers helemaal geen trio, om precies te zijn 16,4 procent van de mannen en 47 procent van de vrouwen. Blondiemar heeft zo'n man: "Helaas vriend lief wil me niet delen dus dan houd het op... maar mocht ik ooit weer singel zijn komt het er zeker van..."

Duvalbrood bekijkt het nuchter: "Het is een leuke jongensdroom, maar veel van diegenen die het écht in de praktijk hebben gebracht zijn erachter gekomen dat het niet zoveel inhoudt als je zou denken in je fantasie." Overigens geven enkele stemmers aan dat ze wel een trio willen maar niet in een relatie.

Ook stemmen? Dat kan hier.



Niet elk trio is even lekker.