Vrouw ligt vijf jaar dood in appartement

In Edinburgh, Schotland, is een 89-jarige vrouw dood aangetroffen in haar appartement. De politie laat weten dat de vrouw, Isabella Purves, al vijf jaar dood in haar appartement heeft gelegen. Dit meldde The Daily Mail gisteren.

Het lichaam van de vrouw werd ontdekt nadat een onderbuurman vocht door zijn plafond zag lekken. Hij belde de instanties die in het appartement van de vrouw wilden gaan kijken. Toen de vrouw niet open deed, hebben ze de deur geforceerd. Dat eenmaal gedaan, moesten ze zich door een grote stapel post heen manoeuvreren om vervolgens het lichaam van de vrouw te ontdekken.

Niemand heeft de dood van de vrouw opgemerkt. Ze was niet getrouwd en kreeg een pensioen dat rechtstreeks op haar bankrekening gestort werd. Hiermee werden ook de rekeningen betaald. Er is weinig over de vrouw bekend en detectives zijn inmiddels begonnen met het opsporen van de familie van Isabelle Purves.

De bloemist die haar winkel onder het appartementencomplex heeft waar de vrouw woonde, vindt het afschuwelijk wat er gebeurd is. Ze kan dan ook niet begrijpen dat niemand iets geroken heeft al die tijd. Lucy Balloch (28), een buurvrouw van Isabella Purves, laat weten: "Het is erg triest en een ware schok. Veel mensen verhuizen hier continu en het is niet gemakkelijk je buren te leren kennen. Daarom heeft misschien niemand vermoed dat daar iemand lag."

Met dank aan ESKael voor de submit.