Brüno poseert pikant met football team

Het alter-ego van Sacha Baron Cohen, bekend van Borat, Brüno is opnieuw in het nieuws gekomen door zijn film. Hij staat op pikante foto's die zijn gemaakt met een high school football team uit Los Angeles. Onlangs kwam hij nog in het nieuws door een aanklacht wegens het veroorzaken van een hersenbloeding. De directeur en gymleraar van de high school in Los Angeles zijn inmiddels door de overheid gestraft.

De directeur en gymleraar hadden toestemming gegeven aan het football team om mee te doen met een foto-shoot met Brüno. De foto's worden gebruikt om een kalender mee te maken om de film te promoten. De foto's zijn volgens de overheid echter te pikant geworden. Brüno heeft op de foto's slechts ondergoed, sokken en schouderbeschermingen om, terwijl het team in pikante houdingen staat. Op een van de foto's poseert Brüno achter een bukkende speler. 

De supervisor van de school is woest op Brüno: "Hij heeft voor deze reportage misbruik gemaakt van onze studenten. De naam van de school en het uniform van onze sporters is geschaad. De schooldirectie en de gymleraren kunnen rekenen op een fikse straf." Brüno heeft nog geen reactie gegeven over de pikante foto's.

Een van de foto's is hier te zien.