Tienermeisjes seksen voor designer-spullen

Een interessant onderzoek uit Hong Kong, naar het zogenaamde 'voor wat hoort wat'-daten, waaruit blijkt dat een toenemend aantal tieners zichzelf verkoopt voor seks om zo dure design-kleding te kunnen kopen. Zo'n tien procent van de studenten die deelnamen aan het onderzoek gelooft dat er schoolmeisjes zijn die dit doen en 6,6% zegt een schoolmeisje te kennen die seksuele handelingen heeft verricht om iets te kunnen kopen.

In de afgelopen maanden heeft de politie enkele mannen opgepakt die als pooier zouden dienen voor tienermeisjes vanaf 13 jaar. Bij de 'voor wat hoort wat'-afspraakjes gaat het voornamelijk om oudere mannen die betalen voor seks met een lekker jong meisje. De meisjes gebruiken het geld vervolgens om er dure spullen van te kopen.

Begin deze maand werd een 19-jarig meisje opgepakt nadat op een video was vastgelegd dat ze een man oraal aan het plezieren was in een dubbeldekkerbus. Ze was aan het sparen voor een Gucci handtas en kreeg in ruil hiervoor 25 dollar, maar staat nu ook met de video op het internet.

Tip van de dag: bedenk je goed voordat je dat leuke meisje met die Gucci handtas van 750 dollar gaat daten. Daar heeft ze dus minstens 30 mannen voor afgezogen.