Wimbledon: Llodra botst op ballenmeisje

Michael Llodra heeft op een vervelende manier afscheid moeten nemen van Wimbledon. De Franse tennisser botste in de achtste game van zijn partij tegen Tommy Haas tegen een ballenmeisje aan. De valpartij eindigde tegen de stoel van de umpire.

Kort na de valpartij kreeg het ballenmeisje in kwestie een dikke knuffel. In eerste instantie leek Llodra verder te kunnen, maar niet veel later gaf de Fransman toch op. De duizeligheid speelde hem te veel parten.

Het ballenmeisje, Erin Lorencin, kon zich niet veel van de botsing herinneren. "Ik was geschrokken en erg in de war. Ik verwachtte echt niet dat dit zou gebeuren," aldus het meisje. "Ik ben blij dat mijn vrienden nu op kamp zijn, godzijdank, maar de meesten stuurden me toch een smsje. Het is erg pijnlijk. Mijn kleine broertje vond het erg vermakelijk en moest er om lachen."

Haas was na de aftocht van Llodra niet van plan zijn racket op te bergen en drukte een ballenjongen een racket in zijn handen. Op die manier kon de Duitser toch nog wedstrijdritme opdoen.

De jongen ging niet lang door en stond het racket al snel af aan een ander ballenmeisje. Het aanwezige publiek kon de actie van Haas wel waarderen en bleef luidruchtig klappen.

Chloe Chambers, het meisje dat tegen Haas speelde, was na afloop van de korte partij erg opgetogen. Op de tribunes zaten op dat moment ongeveer 10.000 toeschouwers. "Ik ben zo in de wolken dat ik tegen Tommy heb gespeeld op baan 1. De reacties die ik kreeg van mijn familie en vrienden waren overweldigend. Toen ik thuis kwam zei mijn moeder: Ik zag je op tv. Mensen uit de hele wereld bellen ons op."

De botsing tussen Llodra en het ballenmeisje
 
Haas speelt verder tegen een ballenmeisje
 
Ook op het FOK!weblog wordt aandacht aan de botsing besteed.
 
Voor meer sportnieuws kijk je natuurlijk op FOK!sport.