Bruce Willis toont echte liefde in SM-fotoshoot

Bruce Willis laat zich van zijn kinky kant zien in een S&M fotoshoot met zijn nieuwe vrouw Emma Heming. Een uitzonderlijke manier om je liefde te laten zien, waarin de ultieme machoman Willis allesbehalve dominant en mannelijk overkomt. Toch gelooft hij door deze ‘buitengewone’ relatie weer in de liefde.

Willis ging een oncomfortabele en ongewone fotoshoot tegemoet met fotograaf Steven Klein. De acteur poseerde samen met zijn nieuwe vrouw Emma in gewaagde ‘Sexy’ SM-houdingen. ‘Het was ongemakkelijk. We deden dingen die andere acteurs niet gedaan zouden hebben’, aldus Willis. Maar omdat hij het met Emma deed durfde hij het aan.

Bruce Willis (54), vooral bekend van de Die Hard-actiefilms  trouwde in maart met de 32-jarige actrice Emma Heming. In het blad W magazine, zei de Hollywoodacteur: ‘I went from ‘F*** love’ to ‘Love is truly the answer.’

De afgelopen 10 jaar was de vrijgezellen acteur ongelukkig, onthult hij in het blad: ‘Ik dacht niet dat met iemand samen zijn de oplossing kon zijn.’ Toen hij eenmaal ging daten met Die Hard ster Emma, werd hij beetje bij beetje steeds blijer. Hij is nu zelfs zo verliefd dat hij nauwelijks zonder haar kan.

Ook vertelt Willis in het interview dat hij het erg goed kan vinden met zijn ex-vrouw Demi en haar jongere man Ashton Kutcher: ‘We zijn een soort van stam samen. Mensen kunnen het maar moeilijk bevatten dat ik helemaal geen wrok koester tegenover haar, maar ik heb heel veel respect voor haar.’

Zie de hele fotoreportage op: W magazine