Bruid in trouwjurk redt gezin uit brandend huis

In Bridgeport in de Amerikaanse staat Connecticut heeft een pas getrouwde bruid afgelopen nacht een gezin uit een brandend huis gered. Toen Georgette Clemons terugkeerde van haar bruiloft naar haar huis, zag ze hoe er rook uit de ramen van een woning kwam.

Clemons twijfelde geen moment en vroeg een vriendin die aan het stuur zat de auto direct stil te zetten. De kersverse bruid rende daarop direct het brandende huis binnen. In het huis bevond zich een vrouw die weigerde naar buiten te gaan, omdat ze haar huisdieren niet kon vinden. Clemons pakte de vrouw echter stevig beet en sleurde haar uit alle macht naar buiten.

Clemons redde ook de andere bewoners van het huis uit de brand voor de brandweer ter plaatse was. De twee honden en twee fretten van de vrouw werden ook gered. De trouwjurk van Clemons werd tijdens de reddingsactie helaas onherstelbaar beschadigd en ook haar schoenen kan ze weggooien. Clemons vertelt aan een plaatselijke krant dat ze dit niet erg vindt: "Het belangrijkste is dat iedereen veilig en wel is."